Dagtocht

Share

GEZELLIGE VOLKSMUZIEK MIDDAG

Volksmuziekcafe Dinkelsweide beschikt over een prachtige zaal in Oostenrijkse sfeer tot 800 gasten. Deze zaal kan tevens geschikt ingericht worden voor kleinere partijen vanaf 50 personen. In elk gedeelte is er dan de beschikking over een eigen ingang, bar, en een toiletgroep met invalidentoilet.

Meerdere keren per jaar zijn er optredens van bekende internationale artiesten uit de Volksmuziek en vinden gasten uit de verre omtrek hun weg naar Dinkelsweide.

Volksmuziekcafe Dinkelsweide biedt o.a het volgende groepsarrangement aan:

Volksmuziekmiddag met live Duitse en Oostenrijkse volksmuziek. Bij aankomst worden de gasten bij het uitstappen van de bus al muzikaal onthaald door de volksmuziek groep Die Steiermens. De muzikanten zullen ervoor zorgen dat de gasten de dansvloer vol op zullen gebruiken.

Aan de einde van de middag worden er nog een aantal rondjes bingo gedraaid, compleet met leuke prijzen. Deze middag is zeer geschikt voor iedereen die van een gezellige middag houdt vol met volksmuziek voor zowel jong als oud.

Dit alles wordt voor een zeer scherpe prijs aangeboden door Volksmuziekcafe Dinkelsweide Uiteraard zijn meerder mogelijkheden bespreekbaar en kan dit geheel afgestemd worden naar Uw wensen. Prijzen op aanvraag.

/